MEDEDELINGEN VAN HUISHOUDELIJKE AARD - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu Pas - WaarBenJij.nu MEDEDELINGEN VAN HUISHOUDELIJKE AARD - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu Pas - WaarBenJij.nu

MEDEDELINGEN VAN HUISHOUDELIJKE AARD

Door: Judith

Blijf op de hoogte en volg Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu

21 Oktober 2009 | Nederland, Amsterdam

MEDEDELINGEN VAN HUISHOUDELIJKE AARD
We hebben allebei een ander telefoonnummer, Tjeerd 0599-5537790
Judith 0599-5537792
De Nederlandse nummers zijn niet meer in gebruik! En smssen werkt gewoon!
Nieuw email adres; tjeerdenjudith@caribserve.net
tjeerdenjudith@hotmail.com en judithlabionda@hotmail.com zijn er gewoon nog!
Ons adres nog eens, Green star Shell road nr 17, Dawn beach estate, Sint maarten .
(das een stille hint voor pakjes, kaarten en brieven!)
En het is voor ons erg leuk dat velen ons volgen, maar nog leuker wanneer meerderen van jullie af en toe eens wat schrijven, al is het maar een regeltje! Voor later helemaal want we maken wel albums straks!
En voor wie dit leest en het nog niet weet of gedaan heeft, meld je aan op onze site , je kan; ik geloof links onderin, je eigen email adres invoeren en dan krijg je een berichtje wanneer we een nieuw stukje hebben geschreven, hoef je niet elke keer te kijken! Bovendien zijn we wat leuks van plan voor een ieder die zich aanmeldt, dussuh, doen!
X van ons allen, TJSJ
Ps, alvast een hele fijne trouwdag Marion en Geert, heel veel geluk samen!

• 22 Oktober 2009 - 07:20

Tante Cornelia:

Kaartje is onderweg en aan een pakje wordt gewerkt.

• 22 Oktober 2009 - 10:52

Mike:

En wie niet scheert, die lijkt op Geert!

• 22 Oktober 2009 - 16:29

Luke:

Tjeerd, Judith, Suze en Jurre, Ik lees het wel het gaat helemaal goed daar! Veel plezier nog en ik lees elke keer jullie stukje met veel plezier.

Groeten Luke Verheijen

• 23 Oktober 2009 - 08:36

Marieke:

1e e-mailtje was niet aangekomen, waarschijnlijk ergens op de zeebodem verdwaald, dus zojuist nog maar een poging gewaagd :-)
    En volgens mij gaan jullie de komende weken heel veel kaartjes en pakjes krijgen, hihi.

• 14 Augustus 2010 - 18:59

Luk Verheije: