Klasse (n) foto’s. - Reisverslag uit Anguilla, Anguilla van Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu Pas - WaarBenJij.nu Klasse (n) foto’s. - Reisverslag uit Anguilla, Anguilla van Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu Pas - WaarBenJij.nu

Klasse (n) foto’s.

Door: Judith

Blijf op de hoogte en volg Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu

04 Januari 2011 | Anguilla, Anguilla

Blame it on the rain.

Or the wind.

Maar hier zijn ze dan eindelijk, een deel van de allereerste schoolfoto’s van afgelopen November.

De echte gaan maar ergens in een kluis, of via de post naar een Nederlands huis, want hier gaan ze bobbelen ,bladderen, verkleuren, worden ze aangevreten of door 20 vingertjes verprutst….

En zo zien wij,en jullie ze toch!

• 05 Januari 2011 - 06:25

Khalid:

Nounou, zo in het wit lijkt Jurre wel erg veel op een cricketspeler. Stuur hem maar gauw hierheen, want het Australische team kan wel wat hulp gebruiken. Ze zijn weer aan het verliezen tegen de Engelsen zo'n kilometer hier vandaan.

Hallee

• 05 Januari 2011 - 08:24

Tante Cornelia:

Mooi foto's. Bij de schoolfoto's van onze kinderen was er altijd wel wat. Ze werden ook meestal in de winter gemaakt en dan zien de meeste kinderen in Nederland er toch al niet op zijn best uit. In de zomer hebben ze meestal een gezond kleurtje en is de kans dat ze verkouden of ziek zijn toch een stuk kleiner.
    Groetjes.

• 05 Januari 2011 - 08:25

Tante Cornelia:

Oh je, meteen in het begin van het jaar al een typefout, moet natuurlijk zijn: MOOIE foto's!

• 05 Januari 2011 - 10:57

Edith:

wat ontzettend leuk zeg die foto's van jurre en suze. Wat worden ze toch groooot.

xx Edith

• 05 Januari 2011 - 15:49

Ome Wil V.d.Pas:

Tjeerd en Judith, bij deze wil ik ook 'n keertje reageren. Misschien wel wat laat op een eerder verslag, n.l. op dat reisje dat jullie gemaakt hebben met dat BOOTJE naar Porto Rico . Kun nen jullie je er iets bij voorstellen dat je de lezers hiervan jaloers worden. JA, niet meer doen of niet alles vertellen. Op de school foto's niets dan lof, teminste zoals Susse en Jurre er op staan en eruit zien. Die knul van jullie steelt straks de show, ziet er heel goed uit en dat hadden we al gehoord. Pa en Ma trouwens ook, alle vier. Zal de zon wel doen . Maar , proficiat en het ga jullie goed. Tot ziens en de groeten van José en Wil v.d. Pas

• 05 Januari 2011 - 16:47

Els:

Wat zijn ze leuk. Vooral die klassefoto met als middelpunt (in het midden natuurlijk!)die boef Jurre!
    Ook waar ze samen op staan: Suze: moet dat nou? Jurre: Yeh man lekker relaxt..
    Suze is al een echt topmodelletje met d'r lieve snoetje.En die Jurre?Ik weet niet, maar volgens mij krijg je daar nog wat mee te stellen! Een lekker stel, dat wel! Geniet van ze, maar daar zijn jullie al wel mee bezig. Ik denk niet dat er iemand zoveel foto's van z'n kinderen heeft dan jullie.
    Groetjes Els

• 06 Januari 2011 - 11:07

Elma:

Leuk, leuk en nog eens leuk! het gaat hard met de kids, wat een knappe koppies! xx