Druk druk druk
Door: Tjeerd
Blijf op de hoogte en volg Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu
02 Augustus 2009 | Nederland, Tilburg
daar zijn we weer met een kort relaas betreffende ons naderend vertrek. Nog maar een maandje te gaan!! Judith is klaar met werken(in NL). Ze heeft afgelopen vrijdag haar laaste dag gewerkt en afscheid genomen. Ikzelf heb nog eventjes te gaan, verschil moet er zijn hè? Mijn laatste dag in Den Bosch is 17 augustus, dus nog zo'n 2 weekjes. Ik heb nog uren staan die ik op "moet" nemen dus hele weken zullen het niet worden. Ik heb trouwens ook nog een boel te verhuizen uit Den Bosch en in te leveren enzo dus daar ben ik ook wel even zoet me.
Afgelopen weekend thuis van alles uitgezocht en ingepakt. Wat in opslag en wat moet mee. Gelukkig mochten Suze en Jurre zaterdag heel de dag bij opa en oma zijn. Judith en ik konden zodoende "op ons gemak" naar de IKEA. Hè gezellig! Het is goed dat we de auto van mijn ouders bij hadden, hij zat aardig vol en in de Rover had het echt allemaal niet gevandepast. Nieuw bed en matras voor Suze, matras voor Jurre, computermeubel enz. enz. En zelfs bij de IKEA moet je dan nog behoorlijk wat afrekenen.
Judith is druk bezig geweest met oude kastjes van een nieuwe verflaag te voorzien. Grappig om te zien dat ze er dan ineens heel leuk uitzien, waarschijnlijk leuker dan ze ooit gedaan hebben. Jurre heeft straks al gelijk leuke kleurtjes op z'n kamer.
We hebben ook alle benodigde officiële papieren in huis. Nu ik dit typ besef ik dat het enige dat we nog moeten hebben de originele royementsverklaring van mijn autoverzekering in het Engels is. Natuurlijk hebben we de bewijzen van uitschrijving bij de gemeente ook nog niet.
Vorige week hebben we officieel het contract getekend voor ons huis op sxm. We hebben er helaas nog niets op kunnen drinken, maar dat onthouden we wel.
Waarschijnlijk komen de verhuizers 21 augustus (vrijdag) hier al inpakken. Dit heeft te maken met het feit dat ze zeecontainer op woensdag 26 augustus vóór 12 uur in Rotterdam moet zijn. Als ze dus 3 dagen nodig hebben voor alles te laden, redden ze het niet. Dus beginnen ze op vrijdag. Ze zullen dan beneden beginnen, zodat we in ieder geval dat weekend nog in ons huis kunnen wonen. Beneden hoeven ze zich ook niet in te houden.
Met betrekking tot de verkoop van ons huis is het nog steeds afwachten. Er zijn in totaal 3 bezichtigingen geweest, waarvan een stel 2x is geweest. De 2e x had dat stel een aankoopmakelaar bij.
Ze zijn heel geinteresseerd in ons huis.Ze zitten zelf alleen ook met een huis wat als het goed is opgekocht gaat worden door een projectontwikkelaar (project op het Besterdplein). Dat stel is nu op vakantie en willen tijdens de vakantie de knoop doorhakken. Onze makelaar is zelf ook met vakantie en is 10 augustus weer terug. Hij gaat dan weer contact opnemen. Nog even spannend dus. We hebben vandaag trouwens wel een bord "TE KOOP" voor in de lichtbak aan de voorgevel gemaakt. Lang leve de lichtbak, die zullen we nog gaan missen, haha.
Op sxm ben ik inmiddels ook al ingeroosterd. De eerste dagen na aankomst zijn acclimatiseren. ALs het goed is ben ik de week erna aan het verhuizen. Op het werk wordt hier gelukkig prima rekening mee gehouden. Ik ga er onregelmatig werken, inclusief de weekenden. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in om aan de slag te gaan.
groeten
03 Augustus 2009 - 01:00
Mike:
Ha maotje,
Je hebt het er allemaal maar druk mee.
Ziet er goed uit, dat Te koop-bord. Erg professioneel!
Weten jullie trouwens dat Barry Hay ook ergens op de Nederlandse Antillen woont?
Veel succes met de verhuizing en HALLEE,
Mike
PS Vergeet overigens niet dat het vandaag de verjaardag van de Leng is. Ik bel hem vanavond in ieder geval nog wel even (als hij dan maar wakker is).