KONINGINNEDAG OP ORANJE GRONDGEBIED. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu Pas - WaarBenJij.nu KONINGINNEDAG OP ORANJE GRONDGEBIED. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu Pas - WaarBenJij.nu

KONINGINNEDAG OP ORANJE GRONDGEBIED.

Door: Judith

Blijf op de hoogte en volg Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu

01 Juni 2011 | Nederland, Amsterdam

In de ochtend zijn oma en ik eerst met ze wezen wandelen, en geloof me, het was weer koud die ochtend. Tjeerd was ondertussen al naar Riel vertrokken, want die wilde Koninginnedag vieren in Tilburg met zijn vrienden. Als ik mee had kunnen hijsen had ik dat ook vast wel gewild.. maar of ik dan nog mee had gemógen is ook weer deel twee.

Nu dus in Hloo, rond 10 uur waren tante Angeline en Ome Ferdinand er, lekker maf doen en heel veel knuffelen met zijn allen bij oma in de tuin, en ja, het werd gelukkig warmer!

In de middag tóch maar even het loopje naar de muziektent gewaagd, daar was de zeskamp bezig. “Vroeger” was dat altijd op het voetbal veld, vanaf ons huis veel verder weg. Maar ik heb daar nog steeds leuke herinneringen aan. Wel vond ik het nu veel en veel knusser zo in het dorp, op een relatief kleine plek. Muziek en eten en drinken was er natuurlijk zat, zal niet zijn in Hloo, en ook voor de kinderen was er veel, waterglijbanen, klimwanden en twee springkussens, en dat vind ik heel wat voor zo’n klein dorpje. Jurre en Suze kregen geen genoeg van het luchtkussen, dat hadden ze dan ook nog nooit meegemaakt ,oh wacht jawel, Suze 1 keer in Riel bij kerkzicht met Carnaval, toen was ze zeg anderhalf.
Gekletst met deze en gene, familieleden en vrienden van vroeger, velen ook met nu (kleine) kinderen, ik blijf dat maf en mooi tegelijk vinden. Zie meer aan een ander dat de tijd doorgaat dan dat me dat opvalt bij mezelf. Kreeg steevast links en rechts bier, maar nee, ik ben niet uitgedijt zoals zovelen, tis toch echt van ons derde kindje dat buikje! Wow, de maandreporter zwanger, das nieuws!

• 02 Juni 2011 - 03:52

Bruintje:

Hey vrienden nu ben ik eens de eerste. Het zijn allemaal weer leuke verhalen die ik afgelopen nacht gelezen heb. Ik vond het ook tof om jullie weer in Nederland gezien te hebben en hopelijk weer tot snel

Gr. Frank

• 02 Juni 2011 - 03:52

Bruintje:

Gr. Frank

• 02 Juni 2011 - 08:59

Carol:

wat een lekkere foto's weer van de kinderen. past zo'n luchtkussen niet in zo'n beroemd 2-kilopakketje? zoja dan sturen wij er een, haha. hoewel ik niet zo'n fan van de oranjes ben doet de kleur het altijd goed op de foto's.
    groeten en een dikke kus voor jullie allemaal, Carol.

• 03 Juni 2011 - 20:29

Tante Cornelia:

Vier(d)en ze op Sint Maarten ook Koninginnedag?
    Raar dat ze daar geen springkussen kennen.
    Leuke herinneringen voor de kinderen zo en voor jullie ook natuurlijk.
    Hier verder geen nieuws.
    Groetjes uit Bladel.