buikschuivertje.
Door: Judith
Blijf op de hoogte en volg Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu
24 Mei 2012 | Anguilla, Anguilla
Ook in zijn stoel zitten vind ie heerlijk, lekker rondneuzen en spelen met wat ie kan pakken! Hij was druk aan het papapapapapa-en, maar dat heeft ie even verruild voor willen leren kruipen.
Ondertussen doe ik dan van alles en nog wat, en van de week vond ik met planten poten een paar eitjes van hagedisjes, klein hè? Er sjezen er weer razend veel door de binnentuin, tot vermaak van Tjeu want die vind ze heel erg boeiend. Net als de planten en de bloempjes die van de palmboom afvallen. Het valt mee met wat ie in zijn mond stopt, hij is meer van het alles fijn knijpen!
In zijn reiswiegje mee zal wel afgelopen zijn, hij klimt er bijna uit en wil gewoon zien wat er gebeurt om hem heen. Sjoe, wat gaat het allemaal razend snel. Prakjes eten en fruit vind ie heerlijk, boterham wil ie wel maar die laat ie aan zijn gehemelte plakken tot het een hele prop is, dus dat gaat nog niet zo goed. Het eerste frietje laten we maar aan opa over, die had ie ook aan Suze gegeven met 8 maanden, in Portugal, weet je nog? (we vonden een frietje onderin dezelfde wagen toen: haha gesnapt!)
De Mutsy houdt het nog aardig vol, wat echt een compliment waard is aan de makers, in sneeuw en wind, zon en regen, modder en zand, één en twee, en nu nummer drie in een nogal onerbarmelijk weertje ten opzichte van dit soort spullen!
24 Mei 2012 - 17:33
Yvonne:
Wat een heerlijk kereltje! begint bijna te rammelen hier ;) Groetjes aan Suze Jurre en Tjeerd!
Kwam net binnen in bikini... Yes... eindelijk ook hier 30 graden!!!
Dikke knuffel! -
24 Mei 2012 - 18:03
Tante Cornelia:
Misschien kan ie straks meedoen met het eerst bobsleeteam van Sint Maarten.
Ja, het gaat allemaal wel heel erg snel en het is inderdaad een lekker ventje!
24 Mei 2012 - 20:51
Els:
O wan pupke!
En die ogen wauw,en die lange wimpers!
Mag ik 'm hebben, please????
xx -
29 Mei 2012 - 07:30
Carol:
wat een mooie foto's van t manneke. kan bijna niet wachten om 'm vast te houden! kus, Carol