wachten duurt laaaang laaaang laaang
Door: Judith
Blijf op de hoogte en volg Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu
28 Oktober 2011 | Anguilla, Anguilla
Tjeu sliep lekker naast me in bed, ik vond het wiegje natuurlijk veel te ver weg....
Deze dag stond in het teken van wachten wachten wachten.
Op het ontbijt, op Tjeerd, die was er half 9, op zusters, dokters,en aan verwante artikelen. Anne was er al wel vroeg en dokter Kourtar (gyn) kwam ook voorbij, grappige kruising tussen Waris Diri (het model) en Ajaan Hirshi Ali (zoals ze praat en doet, niet haar meningen), ontzettend lief en leuk mens!
We wilden niks liever dan naar Suze en Jurre en oma tuurlijk.
Maar dat ging zomaar niet, ontslag briefjes, enquete,tas met kadootjes van het ziekenhuis, nog gesprek met Anne, tuurlijk over anticonceptie, haha,zit je net op te wachten, en Tjeu moest en zou nog gewassen worden door een eerst nogal norse dame.Of waren wij norsig? in elk geval kwam het later goed tussen ons.
De kinderarts zou pas in de middag komen, dat hebben we na overleg met Anne maar laten zitten, komt volgende week wel. We zijn natuurlijk erg erg voorzichtig met roepen dat het goed gaat, gezien het feit dat Jurre na een paar dagen die Pylorus hypertrofie bleek te hebben ontwikkeld en met twee weken al voor de eerste keer geopereerd werd..... en nog ben ik erg erg voorzichtig, hoewel het tot nu toe goed gaat!!!!
Eindelijk mochten we gaan, de weg terug was zoiets als wandelen met een metaaldetector door de ijzerafdeling van de Hornbach, of Brock,mijn buik piepte elk hobbeltje...
Maar bijna 12.00 uur waren we dan eindelijk thuis!
En ja Wen, t zijn weer de laatste zinnen denk ik, en zie de laatste foto's en het filmpje...wat waren Suze en Jurre blij blij blij, trots trots trots, hun gezichtjes stroomden over van liefde, en bij ons stroomden de tranen van puur geluk!
29 Oktober 2011 - 05:11
Mike:
Goed te horen dat het allemaal goed gaat.
Ik heb hier gisteren een dag vrij gehad, want het was koninginnedag. De Engelse koningin was namelijk op bezoek in Perth, dus koninginnedag hadden ze verplaatst van juni naar nu. Kwam mij even goed uit, want in juni zat ik nog in Sydney, dus heb ik twee koninginnedagen gehad dit jaar. Plotseling vind ik haar toch wel een leuk mens :-)
Ik zag net dat de Nederlandse koningin in Willemstad zit. Komt die ook jullie kant op? Ik hoop het niet, want dan zul je wel niet kunnen slapen van al die helikopters die maar rond blijven vliegen 's nachts.
Hallee! -
29 Oktober 2011 - 06:48
Joyce:
Wat leuk om weer een keer live beelden te zien!
Mooi ventje hoor!
Groetjes -
29 Oktober 2011 - 07:10
Carol:
Hallo, even een reactie op de foto's op jullie site. Hoewel ik de foto's natuuuurlijk al eens gezien had, blijkft het leuk om ze nóg eens te zien! Heerlijk zo'n klein mensje en super om te zien hoe zijn broer de teentjes aan het tellen is! Geniet ervan!
Carol XXX. -
29 Oktober 2011 - 07:22
Edith:
Fijn dat alles goed gaat met jullie. Wat een leuke foto's van de kids!! Jurre en Suze zijn zoooo groot naast Tjeu. Geniet van je gezinnetje meid!
Heel veel kussen Edith, Lex en Isis -
29 Oktober 2011 - 07:32
Tante Cornelia:
Wat heerlijk he Judith om dit allemaal 3x mee te mogen maken. Wat een rijkdom, zeker als je, je kinderen alles mee kan geven wat ze nodig hebben.
Heel goed ook, dat jullie niet te flauw om gaan met Tjeu. Als je de derde bent in een gezin moet je wel tegen een stootje kunnen.
Leuke filmpjes ook.
Groetjes! -
29 Oktober 2011 - 19:57
Maaike:
Way schattig en lief om te zien hoe trots ze zijn op hun broertje! Heb net het huilen even aan Mick laten horen, maar was niet onder de indruk en huilt zelf hard verder, Mick heeft wrscl reflux, spuugt en huilt veel en ik was me suf (das nog minst erge), tja die eerste weken/maanden! Succes daar en zo jammer dat we niet samen van ons verlof kunne genieten maar de foto's en video's maken veel goed! dikke kus Maaike