Easerbunny, not so funny. (words by Jurre) - Reisverslag uit Anguilla, Anguilla van Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu Pas - WaarBenJij.nu Easerbunny, not so funny. (words by Jurre) - Reisverslag uit Anguilla, Anguilla van Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu Pas - WaarBenJij.nu

Easerbunny, not so funny. (words by Jurre)

Door: Judith

Blijf op de hoogte en volg Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu

29 April 2012 | Anguilla, Anguilla

Deze keer was ik es op tijd begonnen met voorbereidingen, voor Pasen dit keer. Jaja das ook alweer bijna drie weken geleden. Hebben we uiteindelijk nog niet gedaan wat we van plan waren, maar er was en is ook zoveel aan het handje hier de afgelopen weken, goed, geweldig en minder lollig, kan hier niet alles melden helaas, wil je echt alles weten dan zul je moeten mailen. (judithlabionda@hotmail.com

Maar ok, we hebben takken gezocht in de tuin, Suze heeft takken geverfd, en Jurre en Suze hebben samen kleedjes en afgeknipte wcrolletjes zitten verven, we hadden een gezellige eierbende, Tjeerd heeft zich duizelig geblazen en de eitjes niet goed genoeg uitgespoeld, wat resulteerde in een bak met uitgeblazen eieren vol met maaien. Altijd lekker bij een paasontbijtje.

Voor Tjeu verliep het beter, die mocht voor het eerst in zijn nieuwe stokkestoel, dat vind ie helemaal geweldig, kijkt links en rechts trots naar broer en zus, en die kijken trots terug, wat mooi!Dankje DaanBasMarkRenskeSietske!
Bovendien kreeg ie met Pasen zijn eerste happie, nee geen ei, fruit. En zie daar, niks geen geknoei of gedoe, na een paar keer had ie het al door en hij vond het heerlijk, helemaal niet van die jak-wat-smerig-gezichten. Grappig. Nu willen broer en zus hem alles geven, dus we zijn weer in een nieuwe fase; “mag Tjeu ijs?” “mamma, mag Tjeu brood?” Mamma, Tjeu wil ook een lolly”. Haha Tjeu grist naar alles wat er voorbij komt, dus je moet razend opletten met hem , en die anderen. Hij ligt veel op de grond te rollen en te doen en had zich pas al naar de binnentuin verplaatst voor ik er erg in had, en zat al aan de planten te knauwen. Oei oei,...mag wel oppassen.

Eerste paasdag ik met Suze en Jurre naar het strand ’s morgens, Tjeerd wilde het voetbal zien. Met dat we terug gingen zo net na 12-en begon het al druk te worden op strand en bij de bar…
Wij eerst allemaal dutten en vanaf 16.00 was het paasgedoetje bij de Buccaneer, waar we es op tijd waren.
Het was heet die dag trouwens, goed voor de omzet. En druk.
De paashaas kwam en onder het wollige wit zag ik een paar bruin behaarde armen.. de kinderen vonden het niet echt wat die Easterbunny. Dat is toch een konijn? Mm ze gingen met hangen en wurgen mee op de foto. Bij the way, topje HR gevonden Linda, maar niet voor minder!
Tjeu zat te koekeloeren bij pappa, en is voor de rest door velen geknuffeld, en heeft ook lief geslapen. Na effe was het eieren zoeken, maar dat hadden ze niet zo handig georganiseerd, er waren heel veel kinderen, en veel (veel te) grote, en na het startsein hadden die laatsten alle eieren al overal rondom de bar weggevist natuurlijk. Goddank vond Suze er nog twee, Jurre liep echt heel zielig met zijn zakje rond en zag en vond niks. Eerlijk, brak mijn hart bijna. Suze gaf meteen 1 ei aan Jurre, zo lief, en daar zaten ze aan tafel, met allebei 1 ei, allebei reuze blij. (en ondertussen zag je grote kinderen met bakken vol voorbij komen….vaders en moeders toch, foei!)
Anneke, spreek uit ènnukkie, want mam is Amerikaanse, was er ook en met drietjes zaten ze te kleuren en de snoepjes te eten. Wij zaten aan wat anders met allerlei vaders en moeders, de pizzas kwamen ook van alle kanten, Suze ging met Anneke water- ballonnen gooien en won zowaar een zilveren slipper-hangertje met ketting en een berg tegoed bonnen van restaurants, bars hier in de um-ge-bung. Het was reuze gezellig, heb het eitjes zoeken bij tante Eef en Ome Ep toch ook wel gemist.(maar we hebben deze dagen wel 20 keer eitjes gezocht, Suze deed ze telken weer vertoppen en dan moesten we allemaal weer mee doen poh, tot vervelens toe hahahaha!)

De muziekman kwam en Jurre was er weer niet weg te slaan natuurlijk. Ik denk dat die maar op muziekles moet gaan als die naar de grote school gaat…. Niemand wilde echt naar huis, maar we zijn toch een keer gegaan, ook al weet ook niemand meer hoe laat dat eigenlijk was….

• 29 April 2012 - 18:11

Tante Cornelia:

Ik zie, dat ik weer de eerste ben maar toch een reactie.
    Ik weet wel wat je gevoelens waren bij het eierzoeken, Judith. Wij hadden dat toen onze kinderen klein waren op de volkstuin bij opa. Gelukkig waren die van ons ook al blij met een enkel eitje.Je zou de ouders van de betreffende kinderen er wel op aan willen spreken maar vaak waren die nog erger als hun kinderen.
    Fijn, dat Jurre aan het gewonen eten mag, komt er voor hem ook meer variatie in. Spannend om te kijken hoe zijn smaak zich zal ontwikkelen.

• 29 April 2012 - 19:42

Miranda:

Zalig pasen nog maar dan.. De tak ziet er wel erg goed uit zeg! Complimenten. En wat zie je er weer goed uit zeg.. Ik ben even door de griep geveld; komt niet zo goed uit, want ik heb nog maar 2 maanden voor mijn contract afloopt. Afijn, als het hoesten nu over is, kan ik wel weer gaan werken, hoop ik.
    Knuf ook van Lisa

• 30 April 2012 - 12:13

Mike:

Je moet Tjeu ook niet naar Doe Maar laten luisteren, als je hem geen planten wil laten eten.

Dit is een lied over een plant, een welriekende plant.............

• 03 Mei 2012 - 20:04

Maaike:

lachen met die eieren, mijntje verstopte ze ook elke keer weer, en maar weer op zoek...leuk!
    Mijnje wil haar (zelfde rode) stokke stoel nog niet afstaan aan Mick...we hadden het al we geprobeerd maar ging ook nog niet goed, zakte steeds weg. moeten het nog even doen met wipstoel. Mijntje blij!
    touwens wel heel crea bea bezig geweest met verven, leuk hoor!