ding-dingedong teachinn ja Mike/Antoine 10 punten - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu Pas - WaarBenJij.nu ding-dingedong teachinn ja Mike/Antoine 10 punten - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu Pas - WaarBenJij.nu

ding-dingedong teachinn ja Mike/Antoine 10 punten

Door: Judith

Blijf op de hoogte en volg Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu

13 December 2010 | Nederland, Amsterdam

is het lang geleden, is het lang geleden....balabalabablabla...dingdingedong...... ja klopt. we waren op vakantie, ja wij ja ,vanaf ons eigen vakantieparadijsje... Maar terug bleek onze wasmachine keduuk,....ach toch, nou net eeeeeeven nodig.... en de computer, hè toch,.... we wilden nou net van alles weten na twee weken off island......... De eerste is gemaakt door TT, de tweede is nog in de repairshop. Mag hopen dat het niks ernstigs is, en we niks blijvend kwijt zijn.... Zo gauw de was gedaan en gestreken is zal ik me op deze oude laptop es even een verslaggie van de vakantie doen,ok???

• 13 December 2010 - 06:33

Huub Trekdrop:

Wij hebben thuis een wasautomaat, w-w-w-was was was wasautomaat!

• 13 December 2010 - 11:08

Tante Cornelia:

Wachten in spanning af op nieuwe avonturen.

• 18 December 2010 - 16:47

Peter Van Den Hout:

Ja. Ik weet hoe het voelt. Ook wij hebben sinds kort een nieuwe wasmachine (en droger). En moet je weten dat we eigenlijk alleen maar voor een slotje van de deur van de wasmachine "te veld" gingen. Hoe dat precies zit leg ik nog wel eens uit. Dat wordt een te lang verhaal hier op de site. Hoop dat jullie een goede vaart hebben gehad op de love boat. De groeten van de rest van de Houtjes hier. Chantal en Marloe vonden de tekeningen erg leuk. Hier is inmiddels sneeuw gevallen, en ik vind daar eigenlijk geen kl.....e aan. Niet echt mijn ding. Gisteren stond er op enig moment meer dan 750 kilometer file. En Tjeerd! Je moet trouwens eens kijken op de website "bd.nl/nieuws/goirle", Daarop staat een parodie op "new kids". (Jouw misschien niet bekend), maar dat is deels opgenomen in Goirle en Riel, oa bij cafetaria "t Luikske". Nou, de groeten en tot schrijfs / horens en/of ziens dan maar weer