signed sealed delivered ( It's ours)
Blijf op de hoogte en volg Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu
20 Augustus 2012 | Anguilla, George Hill
Sealed nog niet totaal
Delivered, nee, zal eind September zijn, officieel 1 Oktober.
what then?
Dat waar jullie allen voor moesten duimen: een ander huis!
Er zit wel een verhaal aan vast, tuurlijk ja, maar als ik nou niks vertel dan loopt de website weer mega achter bij facebook...en valt er hier weinig te bewaren aan reakties.
We zijn er erg blij mee, om , over, en zo meer, dat zeker, weg uit de onzaligheden hier, onzekerheden overal, narigheden in het algemeen!
Hoe wat waar en meer komt er aan ok?
ondertussen natuurlijk weer eens de nodige auto ellende, mijn Nissan Pathfinder doet nog steeds raar, en Tjeerd en Suze gingen em naar een andere monteur dan mijn verguisde "george" brengen. En jawel, nou bleef ie ook bij hem stilstaan ergens in PHB. Nagico weer geholpen en nog net bij de monteur gekomen. Die wilde em meenemen naar een vriend, maar dat deed die groene mooi niet meer. Dan maar daar meteen sleutelen, en of ik met Jurre en Tjeu hun wilde komen halen...
ja hoor.
Sleutel Tjeerds auto nergens te vinden.
Bleek ie in zijn zak te hebben. ....
ja hoor.
reserve sleutel? ja in de kluis.
ja hoor.
Sleutel zoeken, dat valt niet mee want ben ahlf en half aan het uitzoeken en opruimen.... na een poos, gevonden. Nog niet open.
Tjeu heeft er aan gerommeld, dus de code moet opnieuw ingevoerd, waar is dat kaartje met die codes? In andere kluis.
djeeeeeessss.
Weer bellen nfin dat ding open, die ander ook open en met FILE en twee mannen op weg naar Cay bay.
Bleek er heel gezeliig met werkende mannen, papegaai, honden en puppies Tjeerd aan het bier, en mijn "nieuwe" Ford was ook al daar. Tijdens een eerste regenbui regende het binnen net zo hard als buiten, daar heeft de vorige eigenaar zeker noooooooit????? last van gehad??? FO. Daar waren ze al druk mee bezig, Suze vond het reuze interessant allemaal, en ook Jurre bleek het er gezellig te vinden. Enfin, aan beide auto's werd gewerkt, we zullen het gaan zien. de Ford krijgt straks een geheel nieuw kleurtje, ik mag kiezen, behalve rose. Sja. Dat had ik nou net gewild, serieus. pink ladies? makkelijk te vinden, niet handig te stelen, en verkopen moeilijk? ben je gek, zijn toch meer vrouwen hier, en of ho's?
Voor de stichting met de roze strik? Oranje mocht wel van Tjeerd. jaja.
ga van de week langs bij sikkens, zien wat ik kan vinden voor ons allen...
denk Rose, haha.
20 Augustus 2012 - 06:34
Els:
Maar ik blijf reageren hoor,vind het veel te leuk! Vooral de "ellende" daar!! Haha...Soap.
Nee hoor,het wel en wee van jullie te volgen is gewoon spannend elke keer weer.
en Tjeu doet gewoon mee met de rest zie ik. Ja water en lekker dabben,werkt altijd.
Nou nou, of het goed komt met die auto's...? Zijn het wel echt monteurs, of vrienden van vrienden van vrienden? Ben benieuwd hoelang jullie weer kunnen rijden,jij ook waarschijnlijk.
Oranje is geen slechte keuze,heb ik ook,alleen dan beschaafd oranje.
Hoeveel kluizen hebben jullie.....??
Ben benieuwd naar het huis.
De groetjes uit Beek, Els xx -
20 Augustus 2012 - 06:45
Mike:
Proficiat met het nieuwe huis. Eind goed, al goed! -
20 Augustus 2012 - 06:53
Joyce:
Proficiat met het nieuwe huis!!!!!
Blij dat al het duimen geholpen heeft ( mijn duimen zijn er helemaal misselijk van geworden ) -
20 Augustus 2012 - 09:25
Tante Cornelia:
Fijn, dat jullie een huis naar jullie zin gevonden hebben. Nu nog een goedwerkende auto!
Ik zou ook voor een opvallende kleur gaan die vind je altijd makkelijk terug.
Gezellig, dat Tjeu ook steeds meer mee kan spelen met Suze en Jurre.
Groetjes! -
21 Augustus 2012 - 14:39
Carol:
Heb ik wat gemist tav van jullie auto? Anyway een beetje een foute kleur die niet echt bij de auto past doet het altijd goed om 'm te vinden, ook voor de politie! Haha. Nadeel is dan wel dat je overal gesignaleerd wordt, ook op een moment wanneer je dat liever niet hebt. Veel wijsheid gewenst.
Ja eindelijk serieus een ander huis, ziet er goed uit, ook op Google Earth, samen met mama opgezocht. Wel handig dat wij allebei de weg een beetje weten en het zo op die manier konden vinden!
Groten uit Breda, Carol.