einde tuttebel. - Reisverslag uit Anguilla, Anguilla van Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu Pas - WaarBenJij.nu einde tuttebel. - Reisverslag uit Anguilla, Anguilla van Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu Pas - WaarBenJij.nu

einde tuttebel.

Door: Judith

Blijf op de hoogte en volg Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu

17 Maart 2011 | Anguilla, Anguilla

Wat ik nog helemaal vergeten ben te melden: we hebben weer een mijlpaal!

Een paar weken geleden waren Suze en Jurre uitermate vervelend, niks willen, niet willen slapen, alleen maar klieren. Kan dat? Ja dat kan, echt niet vaak, maar deze keer haalden ze het spreekwoordelijke bloed onder mijn nagels vandaan. Allebei op hun kamer gezet, wat ook al lastig wordt, Jurre trekt de schuifdeuren open, en Suze weet ze zelfs al van het slot af te halen…. Maar ze snapten het toch wel. Ze hebben allebei een uur lang staat schreeuwen en timmeren…. Suze met der doekje en der tut op de deur naar onze slaapkamer toe (die ik vanaf ons op slot kan doen). Daarbij heeft ze op een gegeven moment der tut kapot geslagen……
Dat vertelde ze ’s avonds heel timide aan pappa…. Ook dat ze stout waren geweest. En daarna meldde ze dat ik em maar weg moest gooien, ze had em niet meer nodig. Hoera! En het was zo, ze heeft er nooit meer om gevraagd of wat dan ook. Dus uit een belabberde dag kwam toch nog wat moois!

12 Maart hadden we 3 verjaarsfeestjes in 1 op baby Beach, Samantha 11, Bobby 10 en Roué 1. Twas vanaf 2 en, maar wij waren er al om uurtje of 11, anders zit je met die middagdutjes. Nu hebben ze helemaal niet geslapen, en waren we om half 8 thuis. Hele dag van spelen en eten en snoepen (waar ik niet voor ben, maar vooruit). Wat hadden ze het fijn, en wij ook, en iedereen denk ik!

En Jurre is bijna zindelijk!!!!

• 17 Maart 2011 - 18:02

Tante Cornelia:

Ja, kleine kindjes worden groot. Met leuke en minder leuke momenten.
    Het zal wel schelen als Jurre ook zindelijk is. Hoef je niet altijd meer luiers mee te sjouwen.
    Op naar de volgende mijlpaal!

• 17 Maart 2011 - 21:14

Els:

Wat? Jullie schatjes klieren? Ik geloof er niks van!
    Haha, ik zie Jurre de boel al slopen als ie 't rijk alleen heeft op die slaapkamer.
    En,....heeft de straf geholpen?
    Sterkte,dit is nog maar het begin.

• 18 Maart 2011 - 08:35

Karin:

Jurre zindelijk, da's wel snel hij moet nog 3 worden toch!
    Fijn straks geen luiers meer...........

• 21 Maart 2011 - 08:17

Carol:

wat een leuke foto's allemaal. heerlijk om zo je verjaardag te vieren. lekker snoepen hoort er gewoon bij op zo'n dag! papa's en mama's drinken op zo'n dag ook meer bier en wijn ed dan eigenlijk goed voor hun is haha. trouwens, 'k was wat achter met het lezen van je vorige verslagen, maar ben weer bij en ik heb genoten van al die mooie plaatjes. groeten van je broer.