DE 32e HR.
Door: Judith
Blijf op de hoogte en volg Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu
28 Maart 2012 | Anguilla, Anguilla
In het kader daarvan hebben we thuis de film van de ontvoering van meneer Heineken gekeken, uit 2011.
Tjeerd was toen nog lang niet toe aan zijn eerste pilsje, ik kon me de hele toestand rond de ontvoering nog goed herinneren, weet nog dat we allen thuis tv keken en hoe iedereen mee leefde, pap met een LPGtje. (lekker potje Grolsch). ( 9 Nov 1983) Zelfs dat het nog iets met Sint Maarten te maken had wist ik nog, gek, dat dat nu zo, hier wonend, ineens allemaal terug komt. Vond de film erg mooi, hoewel het laatste stuk een beetje ongeloofwaardig met de gillende meute met bijlen achter de ontvoerders op het Franse deel aan. Los van dat, wie nog niet gekeken heeft, zeker doen!
Ik ben vrijdag de 2e Maart ’s avonds na Tjeu voeden met miss Shelly meegereden naar PHB, waar ik wel bekenden zag, maar daar bleef het bij, en dat gold voor Shelly ook. We hebben lekker samen op het strand bij de bands staan kijken-dansen-borrelen, en vooral vreselijk gelachen. Om niks en om alles. Heerlijk!
De zaterdag ochtend zijn we lekker op strand geweest, feest was deze avond in Marigot, dus no, of non. Zondags na het dutje, rond 5 uur, zijn we met allen naar Kim Sha vertrokken, strand hier beneden dus waar het eindfeest zou zijn.
Jammer genoeg was er tot pas na 9-en geen live muziek, Suze en Jurre hadden zich daar juist zo op verheugd. En ik denk nog vele andere kinderen en ouders met hun, want er waren er velen al rond die tijd(en) en velen ook weer rond 9 naar huis ivm de kleintjes. Hopelijk veranderen ze dat nog es. T was toch wel leuk hoor, de kinderen spelen op het strand, wij kletsen en wat drinken met deze en genen en shoarma gegeten. Die was heerlijk, en de beste man deed het alleen voor dit soort dingen, geen eigen, vast, tentje, helaas helaas wat ons betreft!
Dacht nog wel later een shirt en of pet te kopen, dom dom, deze keer was nog geen week later alles weg en of uitverkocht, de 33e doe ik dat anders.
We hebben de prijsuitreiking wel bekeken, niet dat ons dat zo interesseerde, maar Jurre en Suze wilden niet naar huis, vonden de camera’s en de grote schermen en het donker, en hun lampjes, en de dames in carnavalsveren, en gewoon de hele heisa prachtig!
Beiden boos in de auto naar huis,haha, nu al, maar t was echt al 9 uur geweest, en de volgende dag school! Deze avond “mocht” Tjeerd nog terug om het feestje mee te vieren.
28 Maart 2012 - 15:33
Mike:
Shoarma? Dan zal Tjeerd wel alle knoflooksaus op hebben gegeten. Of ergens in de rondte gespuit! -
28 Maart 2012 - 16:34
Tante Cornelia:
Zo te zien hebben jullie allemaal wel plezier gehad.
Shoarma gaat er hier ook altijd wel in, maar ik ben de enige die knoflooksaus eet.
Groetjes uit Bladel. -
28 Maart 2012 - 19:42
Els:
Ik heb de film nog niet gezien,zal er nog eens achteraan gaan.
Suze en Jurre vermaken zich altijd en overal volgens mij.
De "bult" van Jurre is gelukkig weer genezen zo te zien.
Gr. Els xx -
29 Maart 2012 - 07:30
Carol:
tja zit je zo dicht bij het vuur, heb je nog geen aandenken van de HR. volgende keer beter opletten dus! X Carol -
29 Maart 2012 - 14:38
Linda:
Er wordt nog steeds van alles verkocht van de HR32, echter nu in de aanbieding. Dus je kan nog steeds een souvenir kopen. -
29 Maart 2012 - 14:42
Ik Zelf:
hee Linda,
oh ennuh waar dan? daar waar ik ben geweest was alles nokken!kijk ik weer met ogen dicht?