selluf doen! Prikken en controles. - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu Pas - WaarBenJij.nu selluf doen! Prikken en controles. - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu Pas - WaarBenJij.nu

selluf doen! Prikken en controles.

Door: Judith.

Blijf op de hoogte en volg Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu

11 Augustus 2009 | Nederland, Tilburg

Net als Suze alles -selluf- wil doen,ben ik er onderhand achter dat ik (wij) dat ook het beste maar doen.
Hoezo? Nou van allerlei kanten krijg je van alles en nog wat te horen, en vaak spreekt het elkaar tegen of denk ik al van..nou....zou het niet zus of zo zitten? Selluf uitzoeken dus. Mooi voorbeeld zijn de inentingen. Niet nodig volgens we noemen geen namen. Maar ik dacht zo, jaja, met welke mensen komt Tjeerd in aanraking, wat hebben die bij zich, wat komt er dan via die weg naar ons huis?
Kortom, bellen dus naar mensen die er verstand van hebben. Eerst de huisarts, die vond het verstandig van ons en zei ons de GGD te bellen.
En die adviseerden ons toch te komen.
Met Suze meisje 30 juli naar de GGD geweest.
Ze had van tante Angeline al eens een boekje gehad over Leon die naar de dokter moet. Dat hadden we nog een paar keer gelezen van te voren, hoe goed was dat want aan het einde kreeg Suze net als hij een ballon! Helemaal super vond ze het.
Suze heeft 1 prik gehad tegen hepatites A en B, zonder een traan!
Ik tegen B (was al langer geleden voor 25 jaar beschermd tegen A) en 1 tegen DTP. Ik moet de 21e terug voor een tweede ronde en samen moeten Suze en ik op St Maarten de laatste prikken halen in februari. Dan is Suze voor levenslang klaar tegen hep B en 25jr tegen hep A.
So!, nog te volgen?
Donderdag 6 augustus zijn we nog naar consultatiebureau geweest voor beiden, Jurre prik BMR en in overleg mag hij zijn laatste prik vervroegd zodat ie volledig beschermd met ons meegaat, dus die is ook nog de pineut de 21e.(maar die kijkt alleen vies!)
Er schijnt daar geen consultatiebureau te zijn, maar zeker weten doe ik dat niet, daar komt dat selluf-doen, weer om de hoek kijken, ik vraag dat daar wel aan onze nieuwe dokter.
Iig was met Suze en Jurre alles prima, Suze is nu 90 en een halve centimeter en weegt 13.300gr.
Jurre is 73 cm en weegt 9300gr.
En ikke maar zeulen met die zere arm!
Ha, nee hoor, dolblij dat het zo goed met ze gaat, nou nog slapen!
PS, Jurre kruipt sinds een week!

• 11 Augustus 2009 - 21:31

Mike:

En Tjeerd? Hoeft die geen prikken? Ik hoop het niet voor hem. Die gaat al van z'n graat af als hij een beetje van z'n eigen bloed ziet!

• 19 Augustus 2009 - 19:16

Bas:

Hee luitjes,
    Nog allemaal druk bezig met het regelen enzo lees ik. Optrekje op S-M ziet er heel goed uit!

Succes en veel plezier. We spreken elkaar, zeker nu jullie komende week in Riel wonen.

Groetjes Bas

• 26 Augustus 2009 - 14:54

Linda:

Hallo,
    Sinds 4 weken wonen wij ook in Sint Maarten. Mochten jullie vragen hebben of als we jullie ergens mee kunnen helpen dan kan je me altijd mailen op linda.ros4@gmail.com, of bellen op 5816991 (lokaal nummer).
    Wij hebben ook een eigen site: www.wijopsintmaarten.waarbenjij.nu.

Succes de komende weken!!!