overkill
Door: Judith
Blijf op de hoogte en volg Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu
17 Juni 2010 | Anguilla, Anguilla
Jullie hebben deze dagen een vette overkill aan berichten van onze website. Zou willen dat ik hetzelfde kon zeggen van reacties terug. Zal wel weer ongeduldig zijn, en me niet realiseren dat jullie het ook heel druk hebben, met van alles én het WK. Behalve Elma dan hahaha. Zoals Miranda zegt, we hebben 1 trouwe fan, tante Cornelia! Waarvoor zoveel dank, we vinden het geweldig dat je zo trouw wat schrijft! Dat is trouwens een tante van de koude kant (die ze volgens de oma van Tjeerd niet hebben in hun familie haha) van de familie van de Pas, weet je dat ook weer Miran, en de rest. Je bent zelf fan nummer 2! Oh en mag fan nummer 3 niet vergeten, Els! Moet toch wel zeggen dat mijn beide families het erg slecht doen met reageren, zijn we niet bepaald trots op, laat staan dat we dat leuk vinden. Dacht dat ze op Jurre misschien zouden gaan bewegen met de vingers………….
Maar hee, we mogen nog heel lang hier blijven, wat niet is hè? En bovendien doet Tjeerd de carnavalsverhalen …althans, dat beloofde hij, en dan zijn we er bijna weer helemaal bij, lekker toch?
24 April naar het sea side Nature park geweest.
Das erg grappig want de weg erheen gaat letterlijk door de gribuszooi en fabriek of hoe noem je zoiets, oh ja, centrale, van de GEBE (electriciteit en watervoorziener hier) heen. Nog nooit gezien. En dan sta je er letterlijk naast in een prachtig stukje land dat al een hele tijd …………………………what the………….
Het is nu 23.oo u geweest en ik heb net 20 minuten geprobeerd een vleermuis naar buiten te krijgen. jeeeeeeemig. Zo kom ik ook nooit door mijn verhalen heen gewerkt zeg. We hebben al allerlei vogeltjes binnen gehad, enorme motten, giga sprinkhanen en nou dit weer. Ik meende net al een paar keer een krakje en een pr prrrrrrrrr te horen. Niet dat ik bang ben, maar dacht al wel een paar keer wat is dat nou toch, omdraaien, naar buiten kijken (deuren staan voor en achter open) en weer verder typen. Ineens vloog er een schim om me heen, duuuuuhhhhhh, vleermuis dus. Heb nog wel Tjeerd gebeld, maar die nam niet op, number cannot be reached. Altijd makkelijk. Die ligt te slapen, kan der wel heen lopen maar dat wilde ik niet want ik had de deur van de wc zover open gezet dat het gangetje naar boven zover mogelijk dicht bleef. Nou goed, gelukkig hebben ze hier geen vliegende honden, die zijn een stuk groter en dat had ik wel eng gevonden denk ik.
Waar was ik.
………….in de familie blijkt te zijn en dat echt wordt bewaakt als zijnde stuk natuur waar niks aan gefrummeld of gebouwd wordt. Ze hebben daar stallen en dus paarden waar ze ook mee het water in gaan (Julia!) Je kan er wandelen en biken en weet ik het wat meer, (oh ja trouwen Angeline) er is een kinderboerderij in de planning, dat zou ik geweldig vinden want die heb je hier nul! En er is een enorm overdekt terras, en er was al veel af en er moest ook nog veel gebeuren.www.seasidenaturepark.com/. Hopelijk doen ze dat ook echt. En toen wij er waren hebben we een ommetje gemaakt en toen wat drinken en ja hoor, daar begon het me toch te hozen………. Wel mooi op de foto! Van armoe dan nog maar wat drinken……en eten. De volgende keer mag Suze op een pony, dat ging die dag niet meer lukken daar.
Thuis bleek het al die tijd droog geweest……wat maf toch.
’s Avonds bij The Greenhouse in Phb mosselen gegeten , de kinderen ook! Lekker hoor mommy!
De 25 e was de kinderoptocht van het carnaval, maar daarover later meer.
Maandag de 26e ging Suze naar school en de dinsdag ook omdat donderdag the Grand Parade was en er dus geen school zou zijn. Mam en ik met Jurre naar het consultatiebureautje. 13,2 kilo en 86 en een halve centimeter lang, en nog een prik hep.b en alles goed met em.
Rest me nog te zeggen dat mam dus Koninginnedag naar huis ging, wij naar Port de plaisance. Dat ligt in de Simpson bay, zeg maar aan de overkant van het vliegveld. Is een groot stuk open land waar wel eens eea georganiseerd wordt. Er is een privé haven en een openbare , een hotel, een casino, een italiaan een jap en een soort pup/eettent. Bij die laatste zijn we geweest, even wat eten en drinken met de kindjes . Vond de haven daar erg mooi, en er was niemand te zien waar dan ook, vreemd, maar wel lekker die rust.
Toen we vertrokken stonden we nog even bij de fontein, en ik hoorde een vliegtuig aankomen. Fototoestel had ik al net vast, en eerst de buik van het ding op de foto. Hij maakte de beroemde bocht en ja hoor, dat was em, de blauwe bird met oma er in.’ T was een mooi en eigenlijk ook wel verdrietig moment,……… dag mam, we missen je!
18 Juni 2010 - 06:59
Tante Cornelia:
Ik vind het altijd leuk iets van jullie te horen. Na het boodschappen doen (tussen 8 en 9 uur) ga ik altijd even achter de computer. Daarom ben ik waarschijnlijk altijd een van de eersten die reageert.
Ik vind het leuk, dat Suze van fonteinen houdt, ik ben er zelf ook gek op.
Groetjes. -
18 Juni 2010 - 10:05
Elma:
Voetbal bah! inderdaad, maar naar mooie mannen kijken is altijd leuk! en ja, ik wacht nog steeds op die foto (kale neger in pak) ha ha
Leuk verhaal weer dame..
Kus xx -
18 Juni 2010 - 11:44
Miranda :
he ho!
leuk dat schortje van Suze, van Edith! En die zee, het is net de Noordzee zo! Het is hier nu ook een beetje aan het regenen, na een hele week lekker weer. Echt Nederlands voorjaar: 20-23 graden. Heerlijk! Maar ook heel Nederlands: komend weekend Festival Mundial, en wat denk je: hele week mooi weer, volgende week mooi weer, en het weekend... regen voorspeld! Hopelijk giet het niet zo als bij jullie, want dan wordt het zo´n drabboel!
Miranda -
18 Juni 2010 - 18:53
Els:
Woh, toch nog een keer reageren wil ik m'n 3e plaats houden! Ben net niet zo fanatiek als jullie tante,maar klik wekelijks jullie site toch een paar keer aan.
Jullie kids groeien wel op met een hoop (onge)diertjes, die zijn straks niet bang uitgevallen zoals ik...
Hoe bevalt Suze het schooltje?(en jij, ben je er al aan gewend dat ze de hele dag weg is?) En hoe staat het met de verhuizing, gaat het nog door, of staat het nog even op een laag pitje.
Hier alles z'n gangetje, Peter tuft dagelijks op en neer naar Utrecht, en heeft het er goed naar zijn zin ondanks de files. Nou, de groetjes uit Beek maar weer. Enne FAMILIE reageren hoor! DOEN!!! -
20 Juni 2010 - 09:25
Edith:
Ons hollans meiske ziet er prachtig uit!!!!
xxxxx Edith