andersom - Reisverslag uit Anguilla, Anguilla van Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu Pas - WaarBenJij.nu andersom - Reisverslag uit Anguilla, Anguilla van Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu Pas - WaarBenJij.nu

andersom

Door: Judith

Blijf op de hoogte en volg Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu

26 Oktober 2009 | Anguilla, Anguilla

Half negen 's morgens, tisseh, 33 graden binnen, Suze kijkt pappapappa (barbapapa), helemaal fijn want ik heb de stekkers van de tv gevonden, dus die werkt nou voor het eerst. We hebben nog geen tv aansluiting, we dubben nog over een schotel.. Tot nu toe nog geen tv-kijken gemist, toch geen tijd voor. Vraag me wel af hoe dat nou straks met kerst moet Angeline, hoe moeten we nou Sissi kijken?? Jurre slaapt weer even dus ik kan even dit doen. Gister en eergister was Tjeerd vrij,voor het eerst 2 dagen achter elkaar, wat heerlijk. We hebben heel veel klusjes gedaan (de klusjesman zou zondag ook komen, maarruh, niet gezien...)en het begint er eindelijk een beetje op te lijken!En we hebben ook nog op het zonneterras het grote bad gezet, nogmaal dankjewel Mevrouw Jacobs! Heb met velen geskypt wat een vinding toch, was ook tof zoveel weer zien en horen! Wilde dit stukje vooral wijden aan aan fotos dus ik zal het even uitleggen. Ik heb fotos gemaakt vanaf de berg die je kunt nemen naar ons huis vanaf Philipsburg. De volgende keer zal ik de andere weg er op zetten.(om de bergen heen)Vandaar de titel andersom, is dus naar ons huis toe, niet vanaf! Zo gauw we nog een auto hebben gekocht en het loon van Tjeerd allemaal klopt kopen we een mooi fototoestel met lenzen enzo, verheug ik me nu al op! Ga ik nu de fotos plaatsen,dussuh, rij maar mee zou ik zeggen. Dag allen, blijvenschrijvenvindenweerrugleuk!

• 26 Oktober 2009 - 19:55

Edwin En Wendy:

Hallo alle 4, hoe gaat ie daar in verre Sint Maarten?? Bert was gisteren bij ons in Amersfoort en liet jullie site zien. Vanaf nu gaan we jullie verslagen volgen en ons verheerlijken aan alle mooie foto's We hopen dat jullie het naar jullie zin hebben en genieten van Sint Maarten.

Groetjes uit Amersfoort.

Edwin, Wendy en Evi.

• 26 Oktober 2009 - 21:11

Mike:

Zeg, de Atlantische is geen zee, dat is een oceaan.
    Wel weer mooie foto's!
    Hallee

• 30 Oktober 2009 - 20:53

Bas:

Wat een uitzicht! Hoe hard mag je daar rijden op die kart baan?

• 02 November 2009 - 12:14

Tante Lien:

hoi poppiedoppie Juud, ik vind het mooi. En moet jullie site eigenlijk ook niet meer gaan lezen op het werk (neeheee, gewoon tijdens de lunchpauze) want dan wil ik helemaal niet meer achter de pc zitten hier..
    Enne Sissi, tja... we zullen in ieder geval skypen om te vertellen hoe het deze keer allemaal verloopt ;)))
    xx voor allemaal