Kattenvanger van Pelican.
Door: Judith
Blijf op de hoogte en volg Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu
21 Januari 2011 | Anguilla, Anguilla
Van de week ook weer, de kindjes deden hun middagdutje, ik was aan het strijken en ineens een gevecht van hier tot Tokio van Mau Mau met een grote donkere kat. Deze keer vloog Mau over de tegels, bam tegen de muur, eerlijk, het bloed zat overal, zo zielig.
Ze zat beneden in een hoekje gedoken, ik heb er met moeite mee kunnen nemen, mocht natuurlijk nergens aanzitten, heb er in een doek gewikkeld en bij ons op de kamer op de bank gelegd... ach gosss
Dat was de druppel.
en Guess what, gister dus opgehaald die dingen, tekst en uitleg en vooral veel GOOG LUCK!!! en we zaten nog buiten, dus dat ding neergezet.
Mau Mau lag in de onderkant van het gordijn in de kamer te slapen, deuren dicht geschoven.
Na een uurtje hoorde ik plok en ja hoor, daar was ie de grote donkerharige.....brrrr, grote poten en hele lange nagels.
Wat nou? Waar laat je dat ding met beest?
Kooi buiten beneden weggezet, wie weet wat dat ding ging schreeuwen???
Dat viel dus wel mee, alleen kwamen de wilde honden er op af natuurlijk, hele heisa vannacht, jeemig.
Dat probleem van die honden is lastiger, er zijn hier vele instanties op het eiland die ze VOEREN. fijn. TERWIJL ZE OVERAL EN NERGENS STRUINEN, SCHIJTEN, VUILNIS OVERHOOP HALEN (wat weer voor meer katten muizen en ratten zorgt) EN ZORGEN VOOR LAWAAIOVERLAST. En onze kinderen zijn 'snachts vaak wakker van ze als ze naast ons huis vechten brommen en blaffen, zo zielig, totaal overstuur Suze soms, en doodsbenauwd dat ze binnenkomen.
Maar goed, ik ben er mee bezig iets of iemand te vinden en brieven te schrijven zelfs aan de regering. We shall see.
Om kwart voor twaalf vannacht zaten we nog buiten en ineens, rammel, bibber, ik zat te lezen met mijn armen op de tafel geleund en het hele ding bewoog. het hek buiten rammelde......
wat dan nou weer, geen verkeer, geen wasmachine aan.... Dus toch, jawel, alweer een aardbeving. heb het vanmorgen bevestigd gekregen op school. das dan de derde...blijft ook een rare gewaarwording hoor als alles onder je en boven je staat te trillen, heel bizar.
Verder was ik er vannacht uit, fles halen voor Suze, die is om 5.15 wakker elke dag, dan moet ze plassen, en ze draagt geen luier meer. Gaat ze braaf naar de wc, komt bij ons in bed, en wil dan een fles.
pffffff zucht, ik er uit, doe de deur open, jeeeeeeee helemaal blauw van de rook. Schrok me rot. Dus overal alarm uit en overal geweest.
Gelukkig was het nergens bij ons dus, maar k was echt geschrokken. Flesje halen en bed in, maar slapen ging me niet meer lukken...
Vanavond dan maar op tijd naar bed?
21 Januari 2011 - 18:09
Tante Cornelia:
Ik weet niet of het mag maar misschien is het een idee om een emmer water over de kat te gooien en dan de val open te zetten zodat de kat er weer uit kan, in de hoop, dat hij niet meer terug komt en anders de behandeling herhalen.
Ben zelf echt een kattenliefhebber zoals je weet maar ik zou ook iets verzinnen als onze kat zo werd aangevallen.
Is er op Sint Maarten geen asiel of dierenbescherming die zich over loslopende honden en/of katten ontfermd?
Blij te horen, dat jullie de aardbeving weer goed doorstaan hebben. Altijd weer een vreemde ervaring.
Hoop, dat je een rustige nacht krijgt.
Groetjes. -
21 Januari 2011 - 23:14
Khalid:
Wat een gekat allemaal! -
22 Januari 2011 - 00:37
Mickey Mouse:
en als de kat van huis is.....
staat er Heineken op tafel -
23 Januari 2011 - 02:21
Mike:
Ha Judith, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat je een geweldige dag hebt. Gelukkig voor je is het een zondag en geen werkendag.
Hallee -
23 Januari 2011 - 15:55
Chantal:
hartelijk gefeliciTJEERD (hahahahah)
nog een fijne dag en doe suze en jurre de groetjes. namens ons allemaal
groetjes chantal -
23 Januari 2011 - 20:36
Siets:
Hoi Judith,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!
Veel plezier nog vandaag!
Liefs van ons -
23 Januari 2011 - 22:45
Els:
Van harte gefeliciteerd Judith,en welkom to the club van 4.......?? Toch??? Doet nie zeer he?
O ja, het kattenprobleem. Peter heeft een heel goed idee om eraf te komen. Als je hem een ticket stuurt lost hij al je kattenproblemen op zegt hij. Ja je moet er wat voor over hebben.
Fijne dag nog, en laat je maar lekker verwennen door man en kindjes!
Groetjes uit beek xxx -
24 Januari 2011 - 09:16
Ammy En Henny:
Stel dat ze jouw in zo'n hok gaan stoppen,hoe gaat het dan met de verjaardag?Gefeliciteerd. -
24 Januari 2011 - 18:00
Ha die Judith,
Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Laat je door Tjeerd en de kids maar lekker verwennen, heb je dubbel en dik verdiend. En overlast van die poesjes, daart weet Tjeerd wel raad mee lijkt mij ;)
Dikke kus vanuit Reusel.
24 Januari 2011 - 19:34
Sandra:
Hoi Hoi,
ja ik weet het .......te laat met feliciteren, maar alsnog heel veel gezonde en gelukkige jaren gewenst van
Sandra, Wouter en Maud -
07 Februari 2011 - 00:58
Frank:
Je zou er een kater van krijgen hahahaha -
07 Februari 2011 - 00:58
Frank:
Je zou er een kater van krijgen hahahaha