Afscheid deel 1
Door: Tjeerd
Blijf op de hoogte en volg Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu
02 September 2009 | Nederland, Tilburg
Donderdag waren tante Jo, ome Mart, mijn oma en ome Wil al geweest. Om verschillende redenen waren zij verinderd om op zaterdag te komen. Onder het genot van een hapje en drankje gekletst en afscheid genomen. Was gezellig.
Zaterdag om een uur of 12 begonnen met de geleende partytent van de scouting op te zetten, nadat onze eigen tent als een vlieger de lucht in was gegaan. De tent staat altijd in 10 minuten zei Daan. Jaja. Al met al wat stokken omgewisseld en het tentzeil ook. Uiteindelijk stond ie! Nog wat aangekleed met ballonnen en lampjes ed. waarna we het voorgezien hielden. Daan dank je wel voor je hulp!
Vanaf een uur of 5 stond de deur open voor familie en vrienden (nee geen collega's haha). Eigenlijk wilden we een BBQ houden maar gezien de weersvoorspellingen leek het ons mam beter dat niet te doen. Ook zouden er veel kinderen komen, wat een bbq ook niet ideaal maakt. Mijn moeder zou nu van alles en nog wat te eten maken en klaar zetten. We gingen er natuurlijk vanuit dat het eten wel goed zou komen. En er is gegeten!!Bijna alles op. Moeder hartelijk dank voor het vele en lekkere eten en de goede zorgen!!!En voor het feit dat we bij jullie mochten wonen. Zal voor jullie ook wel een heel gedoe zijn geweest; dank jullie wel. Komen jullie straks maar op Sxm bij ons wonen, haha.
Ongeveer 40 personen waren er op het feestje en iedereen vond het gezellig. Als er iemand iets te kort is gekomen, was het zijn of haar eigen schuld. De laatste, ik noem geen namen, ging om 04:30 uur weg, na nog traditioneel een paar flessen witte wijn geledigd te hebben. Hij hoefde ook maar hemelsbreed 100 meter te lopen ofzo. Uiteindelijk ging voor Daan en mij het lampje om 05.30 uur uit.
Iedereen hartelijk dank voor de kadootjes en voor jullie aanwezigheid. We vonden het hartstikke fijn en leuk om jullie nog gezien te hebben! Helaas hebben we niet met een ieder uitgebreid kunnen kletsen. Hopelijk gaan jullie ons allemaal via deze site volgen en krijgen we zo af en toe een berichtje. Het ga jullie allemaal goed en hopelijk tot over een tijdje, allemaal in goede gezondheid. De teller van de site staat inmiddels al op zo'n 2090 pageviews en we horen alleen maar leuke reacties. We gaan ons best doen om hem bijgewerkt te houden (Mike!!).
Inmiddels zijn Judith en de kindjes naar Hoenderloo. Gisteren kwam Janny ze ophalen. Haar auto zat helemaal volgeladen, maar er kan nog veel in een MB A-klasse. Ik woon nog 1 dag in Riel, waarna de rust in huize van de Pas aan de Julianastraat ook weder zal keren. Wat is het hier nu stil in huis, met name zonder Suze!! En in Hoenderloo druk, schat ik zo in. Morgen ga ik ons uitschrijven bij de gemeente Tilburg, waarna mijn moeder mij naar Hoenderloo brengt. Zijn we lekker met z'n viertjes nog in Hoenderloo. Aanstaande zondag wordt Suze 2 en doen we het feestje van zaterdag nog eens over.
Vanavond ga ik nog even afscheid nemen bij en in D'n Lemans, eventjes ja.
Oja net taxi geregeld voor dinsdag, staan rond 08.30 uur op de stoep in Hoenderloo. De taxichauffeur helpt gelukkig mee met sjouwen.
Met betrekking tot ons huis, Leharstraat 133 in Tilburg is er geen nieuws. Dat wil zeggen dat stel wat 2x is wezen kijken heeft inmiddels een ander huis gevonden en geen interesse meer. Gelukkig hebben we een huurder.
tot later
02 September 2009 - 16:06
Ben En Hanneke:
Lieve Tjeerd, Judith, Suze en Jurre.
We willen jullie onwijs veel plezier wensen en hopen dat jullie een supertijd tegemoet gaan. We blijven jullie volgen! Veel liefs, Ben en Hanneke, Bram, Thom en Jesse. -
02 September 2009 - 21:27
Mike:
Jaja, dat eventjes naar de Lemans gaan kennen we wel. En mij dan met je zatte kop weer opbellen! -
06 September 2009 - 17:32
Fam. De Rooij:
Hoi Tjeerd, Judith en kids.
Het was inderdaad een gezellig feestje.
We willen jullie nogmaals een goede reis wensen en we hebben weer contact als jullie daar een beetje op orde zijn.
Heeeel veel groetjes en pas goed op elkaar!
Oom Jack en tante Cornelia. -
07 September 2009 - 10:58
Familie Boeremoes:
Hoi Tjeerd, Judith, Suze en Jurre. Allereerst nog van harte gefeliciteerd met jullie verjaardagen. Wij willen jullie vanuit het Maas en Waalse een goede reis en een fantastisch begin van jullie avontuur toewensen. Dat jullie veel geluk en gezondheid mogen toekomen op "the Friendly Island". Groetjes en we blijven jullie volgen, Theo, Mary, Hanneke en Sofie. -
10 September 2009 - 14:45
Piet Seuntiens:
Dag Tjeerd, Judith, Suze en Jurre.
veel succes en een fantastische tijd op St Maarten toegewenst.
collega van een trotse moeder schoonmoeder en vooral oma, Engelien