Eindelijk Sint Maartenaren
Door: Tjeerd
Blijf op de hoogte en volg Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu
14 December 2009 | Anguilla, The Valley
We konden de volgende ochtend om 08.00 uur komen, dan zouden we de eerste zijn. We moesten tegen de securityguard zeggen dat we eigenlijk gisteren een afspraak hadden en dat het apparaat kapot was, dan mochten we voor. Judith had Nadja gevraagd mee te gaan dan zouden ze naderhand wat leuks ofzo gaan doen. Zo gezegd zo gedaan. Wij de volgende morgen met 2 auto’s richting politiebureau en Census. We waren er rond kwart voor 8. Een rij……. De eerste waren we dus duidelijk niet. Ik geprobeerd om netjes voor te dringen door uit te leggen dat het ding stuk was gisteren en dat de mevrouw had gezegd dat we voor mochten, niet dus. Er zijn nog 5 wachtenden voor U. Judith had gelukkig de nodige afleiding voor de kindjes meegenomen, die vermaakten zich wel. Ik stond in de rij, Judith, Suze en Jurre op “’t Benkske”. Uiteindelijk, rond 08.35 uur was ik aan de beurt om af te rekenen, 20 usd p.p. Kinderen tot 12 jaar geen ID-kaart nodig, huh? Oké. Moesten we met z’n allen een hokje in waar digitale foto’s werden gemaakt en waar we onze handtekening in een vakje moesten plaatsen, zodat die ook op de kaart zou komen. Even wachten en daar kwamen de kaarten uitrollen!!! Officieel geregistreerd dus. Zie de bewijzen.
Gezien de komende feestdagen heb ik mijn principes maar even aan de kant gezet. Ik was namelijk niet meer van plan om wat op de site te zetten, aangezien de reacties uitblijven. Hopelijk vanaf nu beter anders stop ik er in ieder geval echt mee………………. Lekker puh!
Alvast iedereen hele fijne kerstdagen en een voorspoedig, gelukkig, gezond en mooi 2010! En hopelijk maken jullie allemaal het goede voornemen meer reacties te plaatsen.
15 December 2009 - 08:38
Tante Cornelia:
Proficiat!
(is toch een reactie, of niet?) -
15 December 2009 - 13:20
Bartje:
Ik vind er niks aan dat jullie nu sint maartenaren zijn.
Wou dat Suze gewoon hier was.... Nu moet ik steeds maar naar het filmpje met de duifjes kijken (wel 10 x achter elkaar....kunnen jullie nog een keer een filmpje van Suze plaatsen alsjeblieft ;-)
Dikke kus van Bart voor Suze!!! -
15 December 2009 - 20:45
Vette Bek Herman:
doe mij maar een fricandel speciaal -
16 December 2009 - 02:02
Bruintje:
Gefeliciteerd vrienden omdat jullie S. Maartennaren zijn geworden -
05 Januari 2010 - 10:49
Miranda (pufclub):
lieve Tjeerd en Judith,
denkend aan Sint Maarten... zie ik vooral veel warmte, zon, en jullie natuurlijk. Wij zitten hier alweer in de sneeuw. Na een ongeveer witte kerst dachten we eindelijk van de ergste kou en ongemakken verlost te zijn, en nu zit alles weer onder! Wel mooi hoor, maar koud, en je glijdt overal uit met de fiets! Tilburg is gelukkig iets eerder begonnen met strooien en sneeuwschuiven dan net voor de kerst, want toen deden mensen er letterlijk een uur (!!) over om van de Ringbaan West naar de Ringbaan Oost te komen! Is niet meer normaal toch.
Lisa had donderdag de 17e december rond 17.00 (spits natuurlijk) een kerstdiner op haar school, en daar kwamen sommige kinderen pas een uur later aan! Konden ze bijna meteen weer naar huis. Mijn ouders waren op kerstavond zelfs niet bij ons in de Maranatha naar de kerk gegaan, omdat er een weeralarm was afgegeven. Viel gelukkig uiteindelijk wel mee, maar toch. En toen ging het weer dooien. Ik dacht nog: hebben we die nieuwe sneeuwschep ook niet vaak kunnen gebruiken, maar hoef ik ten minste niet elke dag de nieuwe sneeuw weg te vegen (beetje goeie buur zijn toch?). En ja hoor, begint het afgelopen zondag weer. En het blijft liggen want het vriest, maar we kunnen nog niet schaatsen (doen wij toch niet, veel te koud) omdat het ijs niet helder aanvriest maar 'borstplaatijs' wordt. Kun je je vast nog wel iets bij voorstellen toch?
Hopelijk beseffen jullie weer even dat jullie wel lekker warm zitten daar, ook al is het natuurlijk koud zonder ons! In gedachten sturen wij wat sneeuw jullie kant op, samen met een dikke knuffel en warme chocomelk.
Heel veel knuffels voor jullie kleine mannetje en vrouwtje, en vooral ook voor elkaar.
Kus,
Miranda