Gelukkig nieuwjaar: 2011!!! - Reisverslag uit Anguilla, Anguilla van Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu Pas - WaarBenJij.nu Gelukkig nieuwjaar: 2011!!! - Reisverslag uit Anguilla, Anguilla van Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu Pas - WaarBenJij.nu

Gelukkig nieuwjaar: 2011!!!

Door: Tjeerd

Blijf op de hoogte en volg Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu

31 December 2010 | Anguilla, Anguilla

Hallo allemaal,

via deze weg wil ik een ieder een heel mooi, gelukkig, gezond en succesvol 2011 toewensen. Doe voorzichtig met vuurwerk.

Volgend jaar komen we zeker naar NL. We weten nog niet exact wanneer....zo gauw we het weten melden we het.

• 31 December 2010 - 15:49

Linda En Vera:

Jullie ook een heel fijn en gezond 2011!!!! En wees voorzichtig vanavond!!!

Groetjes Linda en Vera

• 31 December 2010 - 16:06

Linda En Vera:

Aangezien we nu praktisch naast jullie wonen zijn jullie van harte welkom vanavond!! Hoef je ook niet te rijden hahaha!!!

• 31 December 2010 - 16:58

Elma:

Jullie ook het aller, aller beste voor 2011!! en het zou geweldig zijn om jullie in 2011 weer eens live te komen bewonderen ;-) enne, vuurwerk! ik heb er zo een hekel aan, nog geen cent geven wij er aan uit, het lijkt hier nu al oorlog in de straat met al die knallers.. xxzxx

• 31 December 2010 - 18:44

Renske:

Voor jullie ook de allerbeste wensen voor 2011!! En we kijken ernaar uit jullie te zien!
    Veel liefs Mark, Renske, Bibi en Janne

• 31 December 2010 - 19:56

Tante Cornelia:

Ook namens ome Jack en Jeroen wens ik jullie een heel gelukkig en vooral gezond 2011!

• 31 December 2010 - 20:10

Henk:

Hoi Tjeerd, Judith, Suze en Jurre, ook namens Engelien en mij voor jullie natuurlijk de allerbeste wensen! Ik lees net van "ons" zeilmeisje dat er op het Nederlands gedeelte van Sint Maarten geen vuurwerk afgestoken mag worden, wel in het Franse.....
    Willen jullie aub heel goed op haar letten, want ze moet nog zo'n eind varen...
    Gegroet vanuit de (smeltende) sneeuw.

• 31 December 2010 - 22:00

Judith:

LieveTjeerd, zo , heb je niet het laatste woord. In Nl is het over een uur 2011, wij doen er nog even over. Twas een spannend, onstuimig, soms verdrietig, maar meestal blij en vooral in vele opzichten bijzonder jaar! Kan alles nog steeds niet allemaal vatten! Op naar een volgend jaar alweer! alle liefs van mij!

• 01 Januari 2011 - 09:07

De aller beste wensen voor jullie allemaal en hopelijk tot snel

Gr. Frank

• 01 Januari 2011 - 11:10

Edith:

Een goed, gezond en gelukkig 2011 toegewenst van ons hier!
    Lex, Edith en Isis xxx

• 01 Januari 2011 - 17:06

Vanuit een dooiend NL de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!
    dat geluk, gezondheid en voorspoed jullie deel mag zijn en blijven.
    Ook namens het thuisfront,
    Orry

• 02 Januari 2011 - 11:55

Siets:

Jullie ook de allerbeste wensen voor 2011!
    Liefs van ons allemaal.

• 02 Januari 2011 - 20:31

Maaike:

Hallo allerliefste mensen daar zo ver weg, ook een heeeeeel gelukkig en gezond 2011!
    hopelijk tot gauw!! veel liefs Maaike, ook namens de javaantjes!

• 03 Januari 2011 - 08:58

Khalid:

Ha Tipak, Judith, Suze en Jurre,

Een heel gelukkig nieuwjaar gewenst!

Ben net thuis van een lang weekend dream living in Coonamble. Poolbiljart spelen, in het zwembad liggen en pinten drinken.

Hallee

• 03 Januari 2011 - 17:29

Eric:

Hey familie v.d. Pas,

Jullie allen ook de beste wensen voor 2001!

Gr. Eric

• 03 Januari 2011 - 18:09

Flemming:

Dag luitjes,

Voor jullie allemaal een kaaigoed, gezond en gelukkig 2011......tot weer eens in Nederland.

gr Bas, Naat en de kids

• 04 Januari 2011 - 15:11

Miranda:

Een heel gezond, gelukkig, rustig maar gezellig, uneventful (de foute soort events dan) 2011! En een jaar om van te genieten!
    Groetjes van Henk, Miranda en Lisa

• 09 Januari 2011 - 11:29

Luc:

Hey Luitjes,

Wij zijn even op vakantie geweest, vandaar nu reactie. Maar ook voor jullie een heel gelukkig en gezond 2011 gewenst en wie weet tot binnenkort dan.

groeten Chantal, Luc en de kids