blauw-witte politie taart. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu Pas - WaarBenJij.nu blauw-witte politie taart. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu Pas - WaarBenJij.nu

blauw-witte politie taart.

Door: Judith

Blijf op de hoogte en volg Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu

08 Juni 2011 | Nederland, Amsterdam

Zondag 29 Mei hadden we een feestje van de (lokale) politie, op het strand.
Deze keer Mullet bay, dat kwam goed uit, daar waren we (erg hè?) nog nooit geweest dus konden we daar meteen eens koekeloeren.
Dit strand ligt vanaf ons voorbij het vliegveld, voorbij Maho.(cupecoy)
Ooit was dit hele stuk prachtig mooi, maar de orkaan van '95 heeft daar alles verwoest, en helaas, sinds die tijd ligt/hangt/staat/vervalt de hele boel daar maar aan. Tot ergernis van de hele bevolking...... Centenkwestie.
Maar wat stond er deze week in de krant? Jawel, na al die tijd gaan ze de boel afbreken!!! Nog niet alles opruimen stond er ook, dat begrijp ik dan weer niet zo, maar ok, tis een begin na al die jaren. Al die leegstaande gebouwen, verwilderde tuinen etc zijn een bron inspiratie voor de criminaliteit, dat snap je, hopelijk wordt dat meteen minder!
In elk geval is de golfbaan van het voormalig gebied nog wel open, hoewel ie veel mooier nog kon zijn dus, en daarachter ligt een streep begroeiing en dan begint het strand. Prachtig starnd overigens, heel helder water, maar helaas, veel en veel te sterke stroming en grote golven voor onze kinderen.

Dat gaf niks, ze gingen braaf in de beroemde wasmanden, wat veel vrouwen van de lokale politie een geestig doch slim iets bleken te vinden!

Er was een dj met een bak herrie, maar leuke muziek, dansen en een bbq, heel veel koelboxen met drank en drinken, nog meer eten en heel veel gezelligheid, dus dat was een geslaagde dag!

Toen Tjeerd en ik de boel aan het opruimen waren liep Suze de hele tijd door de bosjes (achterom) richting de bbq. Geen idee wat die gingn doen. Zo nog es een paar keer. Tot Teerd ging kijken.
En wat deed madam?
Ze liep om en kwam aan de andere kant van de tafel met eten uit. Daar had ze ontdekt dat er onder doeken de blauw-witte politietaart stond... Ze tilde de doeken netjes op en haalde twee vingertjes door de taart.
Tjeerd zag het en volgens hem keek Suze reuze betrapt. Kan me der wel iets bij voorstellen dat gezichtje!

Fraai, dochter van een Kmar man die bij de politie van de taart steelt!
Ben benieuwd of en wie er vingerafdrukken heeft waargenomen later!

• 09 Juni 2011 - 07:05

Tante Cornelia:

Ja, ze kan maar ergens haar buikje mee dik eten en een lekker stukje taart is natuurlijk nooit weg!

• 09 Juni 2011 - 09:16

Nog nooit op Mulletbay geweest lees ik nu. Best gek op zo'n klein eilandje eigenlijk als je er al bijna 2 jaar verblijft. Zo zie je maar, SXM kun je blijven ontdekken, elke keer weer iets nieuws, nu een blauw-witte politie taart. Mullet was ons thuis strand 3 jaar geleden daar op Cupecoy. Op loopafstand van Aventura Inn, ons verblijf toen.
    By the way, zie ik daar op foto 6 'Chicky' (Elisabeth) staan. Doe hem de groetjes van mij, hij is nog niks veranderd, altijd vrouwen om hem heen, hahahaha.
    Het heeft weer even geduurd alvorens ik weer een reactie plaatste, maar ik zit in de lappenmand en ben eergisteren terug gekomen uit het CMH, vandaar. Rechterschouder in de revisie.
    Desalniettemin welgemeende groetjes uit Reusel.
    Orry

• 09 Juni 2011 - 16:38

Els:

Net als d'r papa,een echte rechercheur,weet precies waar wat te halen valt.
    Slim meisje toch!
    Leuk daar dat Cupecoy,als het opgeknapt is wordt het de jam- buurt van Sint Maarten, let op!

Orne, beterschap!

Gr.Els