Lang geleden, druk en nog steeds
Door: Tjeerd
Blijf op de hoogte en volg Tjeerd, Judith, Suze en Jurre en Tjeu
05 Oktober 2009 | Nederland, Amsterdam
De laatste dagen staat voor mij alleen maar in het teken van werken. Ik moet blij zijn als ik Suze en Jurre nog zie als ik thuis kom. Eten thuis is er vaak ook niet bij, überhaupt “vergeet” ik dat de laatste dagen wel eens. Voor sommigen zou dat trouwens niet verkeerd zijn.
Vorige week donderdag had ik mijn eerste piketdienst. Hadden Judith en ik net eens het idee opgevat om eens vroeg naar bed te gaan. Om 10.30 uur ging de telefoon en moest Tjeerdje dus opdraven. Tot 01.30 uur gewerkt. Thuis aangekomen, honger, zak borrelnootjes op en naar bed. Volgende dag 07.45 uur weer begonnen. De kindjes zijn nog steeds rond 6u wakker, heb je wat aan de dag hè?
’s Middags reed ik bijna de poort van onze community door toen ik door mijn lokale baas werd gebeld. Dat ze me nodig hadden in en voor een onderzoek. Sinds die tijd is het eigenlijk alleen maar werken. Je hoort me niet klagen by the way, een mooi oz. Ben er van overtuigd dat we dat op gaan lossen! (zoek maar op Google, ben benieuwd of iemand het vindt)
Thuis gaat het natuurlijk ook gewoon door. Judith wordt er op het moment af en toe of vaker gek van, van die 2. Alles doen wat NIET mag. Luisteren ho maar en ondeugend zijn. Slapen vinden ze ook niet echt nodig. Arme Judith. Ze wil hier van alles doen en opruimen en leuk maken enzo, maar er komt weinig van terecht door die, of een van de, 2. Hopelijk komt daar héél snel verandering in! Ik ben weer druk op jacht naar een andere, 2e, auto. Die moet er echt snel komen. Hopelijk lukt dat.
Net heerlijk gebbqt met z’n tweeën. Gamba’s: heerlijk en in vergelijking met NL goedkoop!!! Nu nog koffie drinken en dan gaan we weer een poging wagen een nacht onafgebroken te slapen.
Oja mam jij ook via deze site nog van harte gefeliciteerd! Ik had haar al wel gebeld hoor!
Groeten
06 Oktober 2009 - 06:47
Mike:
Dat niet luisteren, van wie zouden ze dat nou hebben?!
En als je lekker wilt slapen, ga je toch geen koffie drinken van tevoren?!